Autors Fil 3

Autors capítol 2

Alumnes de 5è 2 de l'Escola Catalunya


Hola nois i noies! Som els alumnes del grup 2 de cinquè de l'Escola Catalunya. Ens diem grup 2 perquè a la nostra escola, al Cicle Superior, es barregen les dues classes de cinquè (A i B) en les àrees de Català i Matemàtiques. El nostre grup està format per vint-i-tres alumnes: tretze nens i deu nenes.
Som un grup treballador, fem tot el que se'ns demana però en moltes ocasions la nostra mestra de català ha hagut de  "estirar del fil"   per treure'ns les idees. Al principi, quan ens va començar a explicar l'activitat vam pensar: -Quin rotllo, ara hem d'escriure un conte! Ja podria ser una sortida!
Però a mida que l'anàvem escoltant ens va anar agradant cada cop més la idea, sobretot pel fet de ser nosaltres els propis escriptors i il·lustradors, per compartir una història amb nens i nenes d'altres escoles que no coneixem i també per veure els nostres dibuixos i a nosaltres mateixos en un bloc on tothom pot accedir-hi (amics, la nostra família, gent desconeguda...) Ens vam sentir importants!!!
I més encara per poder conèixer a l'autora i a la Montse Bueno, el personatge de la tieta Montse.
Esperem que us agradi.

Alumnes de 5è 2

Joana Bernabeu, Roger Balart, Sergio Blanco, Àlex Cazorla, Adrià Cerdán, David Estrella, Bernat Garcia, Ángel A. García, Mar Gutiérrez, Alba Fernández, Àlex López, Laura Mas, Paola González, Koldo Grau, Anna Hernández, Angelina N. Jiménez, Raquel Pérez, Maria Padilla, Alexandre Paoli, Gerard Porqueres, Frederic Robledillo, Irene Sicilia, Mateu Simón.

Mestra:
Mª Jesús Fernández


Autors capítol 3


Alumnes de Secundària de l'Escola Xaloc


Hola companys de Seguint el fil, som els nois i les noies de l´escola Xaloc dels grups de  Secundaria C i D.
Som 18 alumnes :7 noies i 11 nois .
Al grup de secundària C som molt xerraires i riallers ens agrada la música, ballar i anar al nostre rotllo.
Al grup de secundària  D som molt treballadors i responsables perquè som l'últim grup de secundària però també ens agrada la broma  i som els animadors del nivell.
Tot i ser diferents a l'hora de treballar i de passar-ho bé anem tots a la una.

Estem molt contents perquè es la primera vegada que participen en l'activitat de Seguint el fil, ens va agradar molt el primer capítol de l'Anna Cabeza perquè ens va saber engrescar a continuar el fil.
També ens va agradar participar en la creació dels personatges i fer d'il·lustradors de la nostra història.

Esperem que gaudiu del nostre capítol i Cas tancat!!!


Alumnes 

Secundària C
Jose Luís Àlvarez, Cinthia Eslava, Aitor Vega, Sergio Fornells, Joan Colomina, Víctor Díaz, Minerva Llorente, Sergi Riera, Sterlin Hernandez.
Mestra: Montse Moraño

Secundària D
Andrea Laguna, Raquel Mendez, Cristian Medina, Adrià Gálvez, Yaiza España, Brian Pérez, Enric Sanz, Carlos Sales, Alba Pascual.
Mestra: Emma Vila