Escriptora Capítol 1


Enguany l'autora del Capítol 1 és l'escriptora i periodista sabadellenca Anna Cabeza.

L'Anna té un bloc personal que us animem a visitar: http://annacabeza.blogspot.com.es/

Anna Cabeza
Biografia

Nascuda a Sabadell fa només uns quants anyets (qui diu uns quants, diu molts...), sóc llicenciada en Ciències de la Informació i màster en Escriptura per a cinema i televisió i he realitzat estudis d’interpretació a l’Institut del Teatre de Barcelona. He treballat per a la ràdio i altres mitjans de comunicació: Ràdio 4, Catalunya Ràdio, Avui, El 9 Nou del Vallès Occidental... També he dut a terme tasques de redactora a l’empresa de jocs educatius Educa i en gabinets de comunicació, com el de l’empresa multinacional Ciba-Geigy, SA.

Amb l’editorial Cruïlla he publicat les novel·les Entre bastidors (2003) i L’arbre de la canyella (2008) i els contes La Gemma i els tres anells marins (2010) i Barcelona, un recorregut en pictogrames (2010). Amb l’editorial Edebé he publicat, en català i castellà, les novel·les Qui té por de la Pati Perfecta? (2005) i Tim, nas de pallasso (2006). Per a l’editorial La Galera ha realitzat cinc guies de rutes per Barcelona adreçades a infants: En transport públic (2009), Històries i festes (2009), Espais verds (2010), Museus (2010), Edificis i monuments (2010). Amb l’editorial Bambú he publicat les novel·les Un dia sencer de blat (2010) i Germanes Crostó, Agència d’Investigació. El misteri de la tifa de gos abandonada (2012).

He participat en diversos reculls de contes per a adults: Papers de dona (Diputació de Barcelona, 2000), Les dones conten (Sabadell, 2002) i Fets pols! (Ed. Montflorit, 2004).

Resum de les meves aficions: llegir, escoltar música, caminar i, sobretot, cuinar. M’encanta fer cupcakes (uns pastissets en forma de magdalena decorada). És que són tan bufons...!